KURS

Alle mine kurs er basert på belønning og bruker lek som en sentral del av treningen. Mitt mål er å hjelpe deg med å skape en trygg og harmonisk hverdag med din hund.

På hvert kurs er avstand viktig, og dette sikrer at alle hunder opplever treningen som positiv. Jeg legger vekt på at kursopplevelsen skal være både gøy og lærerik.

Gleder du deg til å delta?

Ikke ledig plass? Send meg en e-post for å stå på venteliste.

Hold deg oppdatert på kursene ved å besøke Facebook-siden min.

TRYGG VALP

Velkommen til ‘Trygg Valp’, et kurs skreddersydd for de første, viktige stegene i din valps liv.

TRYGG UNGHUND

Dette kurset er designet for å møte de spesifikke utfordringene knyttet til den unge hundens utvikling.

TRYGG HUND

I kurset ‘Trygg Hund’ retter vi fokuset mot den voksne hverdagshunden, og utfordringene og gledene som følger.

Trykk på bildet for mer informasjon
Trykk på bildet for mer informasjon

MINE TJENESTER

Jeg tilbyr online og fysisk konsultasjon, samt sosialiseringstur og oppdrag med egen hund. Jeg anbefaler alltid online konsultasjon først, for å bli kjent med dere og hunden og snakke om hva utfordringen(e) er, hva som er bra, hundens styrker hvor jeg kommer med treningstips og øvelser. 

 

Send meg en beskrivelse av hva som er hundens styrker og hva som er dens utfordringer når dere tar kontakt.

 Jeg tilbyr også passeringstrening og sosialiseringstur med min hund. På disse turene gir jeg tips, råd og veiledning. Sosialiseringsturer er veldig bra for hunder som utagerer/er redd/frustrerte når de møter andre hunder på tur.

SOSIALISERINGSTUR

Opplev en sosialiseringstur skreddersydd for din hunds behov. Disse turene gir usikre eller utrygge hunder en trygg plass å utforske sammen med andre.

Jeg tilpasser turen til hver hund, fokuserer på snusing, observasjon, og gir råd underveis. Trening som innkalling og kontaktøvelser inkluderes ved behov.

Åpent for alle hunder, også de som trenger å lære å være trygge i andres nærvær. Turene foregår i bånd med tilstrekkelig avstand til andre hunder. Turene vil bli annonsert i facebook gruppen min (trykk på knappen for å komme til den), og lengden vil variere.

Trykk på bildet for mer informasjon..

TERAPIHUND

Lesehund:

Storm og jeg er terapihund ekvipasje, der vi også tilbyr Lesehund. Barn som vegrer seg for å lese høyt, slapper mer av og leser som oftest bedre for en hund. Forskning viser at 15 min en gang i uken vil bedre barnets evne til å lese på bare 12 uker. Barnet kommer da hjem til oss, der finner Storm best roen. Barnet har med egne bøker eller får låne av oss. Vi legger også opp til ulike aktivteter der barnet blir kjent med meg og Storm. 

 

Terapi-tur:

Det kan ofte være vanskelig å få med seg barn eller ungdom på tur, med en hund er det mer motiverende å komme seg ut. Det kan også være man trenger noen å snakke med, eller at man ikke tør å gå alene. Da kan vi gjerne hjelpe! Ta kontakt så finner vi et opplegg som passer deres behov.

Hundeskrekk/fobi/annet:

Storm er en rolig hund som er god å bruke for de som er redd hunder, voksne som barn.  Vi skreddersyr eget opplegg utfra behov, ta gjerne kontakt.

Institusjoner:

Er dere en instutisjon eller skole som vil ha vår hjelp? Ta kontakt så tar vi en prat og kartlegger deres behov og ønsker.

KONTAKT

Addresse

Hylkje, Bergen

E-post

Karianne@poteterapi.com

Telefon

+47 45018234

Skroll til toppen