HUNDETRENING

I jungelen av hundetrenere er det ikke lett å orientere seg.

Jeg brenner for å spre kunnskap om et aversivfritt og belønningsbasert hundehold, der hundens medvirkning og en trygg relasjon mellom hund og eier står i fokus.

Å kunne lese hunden sin er viktig for å forstå, tilrettelegge og gi hunden en god hverdag og et verdig liv. Jeg ønsker å bidra med min kunnskap om hundens språk, hvordan bygge selvtillit (både hos hund og eier) og om ulike treningsmetoder.

Min pedagogiske bakgrunn som barnehagelærer bruker jeg aktivt i hundetreningen, men også i mine mellommeneskelige relasjoner.

HUNDENS SPRÅK

Visste du at hunder kommuniserer ved hjelp av ulike signaler? De bruker både visuelle, lyd- og luktsignaler. Å forstå disse signalene er avgjørende for et harmonisk forhold med hunden din. De bruker signalene ikke bare med andre hunder, men også med oss.

 

Dessverre er det mange som ikke er klar over dette og kan utilsiktet straffe eller fjerne disse signalene, noe som kan føre til en stresset eller redd hund.

 

Ta kontakt for å lære mer om hundens signaler og hvordan du kan fremme en positiv forbindelse.

Det er mye å tenke på når man får valp.

Ikke alle kan eller ønsker å delta på tradisjonelle valpekurs.

 

Kanskje trenger dere veiledning, tips, og inspirasjon for hundetrening?

 

Jeg er her for å hjelpe! Storm er også en rolig og vennlig valpesosialiseringspartner. Ta kontakt for mer informasjon eller avtale – sammen finner vi den rette løsningen.

SELE VS HALSBÅND

Er det noe jeg brenner for så er det å spre kunnskap.

Kunnskap som har forankring i forskning, studier og fag. Derfor har jeg skrevet en artikkel om hvorfor jeg kun bruker sele og anbefaler det.

 

Trykk på knappen så kommer du til artikkelen.

 

Den er skrevet med hjelp av kildene jeg har lenket til.

Metodene vi bruker har mye å si for ikke bare relasjonen til egen hund, men også for hundens trygghet.

Forskning viser at hunder som trener gjennom positiv forsterking er tryggere, og har bedre relasjon til sin omsorgsperson.

Dyrevelferdsloven er og klar på at det ikke er lov å påføre hunden ubehag eller smerte. Derfor har jeg skrevet en artikkel som tar for seg dette. 


Trykk på bildet for å lese den.

Skroll til toppen