image00010

TRYGGHET . RELASJON . SAMARBEID

Hos Poteterapi er mottoet «trygghet, relasjon, samarbeid». Dette reflekterer kjernen av min tilnærming til hundetrening. Jeg prioriterer trygghet som grunnsteinen for læring, bygger sterke relasjoner basert på tillit og oppmuntrer til samarbeid mellom hund og eier. Dette gjensidige fundamentet skaper ikke bare trygge hunder, men livslange partnere i en berikende reise av gjensidig vekst og forståelse, alt gjennom positiv forsterkning der vi bruker belønning.

86A8C80C-288D-40B2-9179-A01F7633B44D_dd8mfj

Heisann!

Velkommen til Poteterapi, ditt knutepunkt for positiv og belønningsbasert hundetrening i Bergen!

 

Jeg er Karianne, og driver Poteterapi. Jeg er lidenskapelig opptatt av å skape en glede- og kunnskapsrik tilnærming til hunde og trening. Mitt mål er å tilby et støttende miljø der du og din firbente venn kan utforske og trives sammen.

 

Poteterapi er ikke bare et navn; det er et løfte om å forstå hundens individuelle behov, bygge sterke bånd og skape en positiv opplevelse for både hund og hundeforelder. Med en vitenskapsbasert tilnærming og stadig læring, streber jeg etter å være en pålitelig ressurs for alle som søker å forstå og styrke båndet med sine pelskledde familiemedlemmer.

 

Utforsk mine kurs og individuelle treningsøkter, og bli med på reisen mot en lykkeligere og mer harmonisk tilværelse med din trofaste følgesvenn. Jeg ser frem til å møte deg og din hund, og sammen skape positive og minneverdige øyeblikk.

 

Hjertelig hilsen, Karianne

Poteterapi Gründer og Hundetrener

Storm

Storm, vår kjære eurasier, kom til verden den 24. desember 2018. Han er ikke bare en hund for oss; han er et fullverdig familiemedlem. Gjennom hele oppveksten har Storm blitt trent utelukkende ved hjelp av belønningsbaserte metoder.

 

Med sin trygge og rolige natur har Storm fått muligheten til å delta aktivt i sin egen hverdag. Han kommuniserer på en imponerende måte og har utviklet et rikt språk som beriker våre daglige interaksjoner.

 

Ikke bare er Storm en del av vår familie, men vi har også gått gjennom terapihund-utdanning sammen. Vi utgjør et terapihund-team og fokuserer spesielt på å jobbe med barn, spesielt som lesehund. Å bringe glede og trygghet til barn gjennom lesestunder er en oppgave vi verdsetter og setter stor pris på.

 

Vi gleder oss over hver dag sammen, og gjennom vårt arbeid som terapihund-ekvipasje håper vi å bidra til positive opplevelser og støtte barn i deres utvikling.

Sosiale Tjenestehunder

Vår terapihundutdanning er fullført gjennom Sosiale Tjenestehunder her i Bergen, og vi er sertifisert for å arbeide med både barn og voksne. Den omfattende opplæringen fra Sosiale Tjenestehunder har gitt oss en solid teoretisk og praktisk forståelse. Jeg deler også min kunnskap som en av kursholderne hos Sosiale Tjenestehunder.

Kurs og Utdanning

Læring er en uendelig reise, en nøkkel til å stadig forbedre seg som hundeinstruktør. Å holde seg oppdatert med de nyeste vitenskapelige metodene og treningsstrategiene er ikke bare en forpliktelse, men en lidenskap. Ved å delta i ulike kurs utvider jeg min kunnskapsbase, som direkte oversetter til bedre tjenester for våre firbeinte venner.

 

Å ta kurs innenfor ulike områder av hundetrening gir ikke bare et bredere perspektiv, men muliggjør også tilpasning til forskjellige behov blant hunder og eiere. Dette skaper en mer helhetlig tilnærming til belønningsbasert trening og styrker min evne til å tilpasse meg den unike personligheten til hver hund.

Utdanning hund:
Innlandet hundesenter (trinn 1 og 2)
ProDog Trainer AbsoluteDogs
Aggression in Dogs (Michael Shikashio)
Animal Emotions (Illis/Karolina Westlund)

Advanced Animal Training (Illis)

 

 

Utdannet terapihund ekvipasje og kursholder hos Sosiale tjenestehunder

 

 

Utdanning annet:
Bachelor barnehagelærer med fordypning

i organisasjon og ledelse
Veiledning HiB 15 sp
Sertifisert veileder og kursholder i Trygghetssirkelen (COS)

Medlemsskap:

Hun om hund – Grisha Stewart Academy – Hund i Fokus – AbsoluteDogs – Susan Garrett  – Canine Principles

Kurs og videreutdanning:Atferdsmedisin trinn 1 v/Gry Eskeland

«Canine Reacitivty Expert» (Canine Principles)

«Canine Nutrition & Wellness» (Canine Principles)

Emotions, learning and animal training (Karolina Westlund)

Atferdsproblemer 1 (Hun om hund)

 

Barking mad: BAT and other tecniques for frustration (Grisha Stewart)
BAT: Talk with me (Grisha Stewart)
BAT: Walk with me (Grisha Stewart)
Common behavior problems: Reactivity (Grisha Stewart)

Triple F – fast, fit, flex (Absolute dogs)
AbsoluteConfidence (Absolute dogs)
Canine First Aid (Absolute dogs)

Embracing the Natural Integration of Ethology and Behaviorism with Kim Brophey
Essential Dog Training Skills and Theory (Grisha Stewart)

Predation Substitute Training – Simone Mueller

Rocket Recall – Simone Mueller

Sexier than a squirrel (Absolute dogs)

 

med mer….

Skroll til toppen